Thursday, 3 May 2012

Sorry !


                                              
aku minta maaf sangat2 weh, sedih aku baca blog kau, keluar air mata aku, aku minta maaf sgt2. dah lah lagu kau lemah lembut je, hahaha ..... aku pun nak balik sesama mcm dulu, tapi, takdir tak mengizinkan, (ceh) . aku pun nak rehat sesama ngan kau tapi takdir tak mengizinkan jugak ! Lagipun sejak aku masuk kelas 1 Dedikasi, aku akan keluar rehat lambat sorry to say, kau kena rehat dgn die jugak. okay, bye..

No comments:

Post a Comment