Thursday, 12 July 2012

about ex-crush



Okay guys, aku nak cerita apa yg jadi semalam kat pintu belakang. ....LOL Zurena suruh bgi surat tu dekat kah chun, tapi aku malu ... LOL kalau aku bgi dlm van mmg kecut perut la aku .. =) hahaha ..... so, aku bgi la dkat nk balik smalam... aku nak letak dlm poket tepi beg dia yg tempat letak botol air tuh, skali tak masuk, shit! terjatuh plak... adoiii .... takkan aku nak tinggal surat tu plakkan , nnti orang baca... aku ambik la surat yg terjatuh tu... aku tak tau la kah chun perasan ke tak aku letak surat tu kat dlam poket beg dia... Tapi, Farhah ckap masa aku nk ambil surat yg jatuh tu, dia tgok then dia gelakk... Oh No!! malunyaa ..... klah smpai sini je post. bye

Wednesday, 11 July 2012

Jangan Perasan Boleh Takk ?!!!



hye...Wey, boleh tak kau jangan perasan, kau tak malu ke kalau orang tu tak suka kau tapi kau perasan yg orang tu suka kau !! euww, aku tak oleh imagine dohh .... LOL =) Zurena ckap sbb dia dengki dgn akuu .. kau tau! kau tak tau... terjah je kau tauu ... so, aku nk ingatkan tolong JANGAN PERASAN sanagt la..... #SixWords Aku Benci Orang Yang Suka Perasan...

Sunday, 8 July 2012

Tentang DIA



huh, Okay...aku mimpi dia ajak aku hangout ngan dia... tapi aku tak ingat sgt that moment... yg aku ingat dia txt, dia ckp jom hangout. hahahaha ..... hangout kat KL !! weee ..... =D LOL ...
hmm, skarang ni dia dah boleh on9 every morning .... dia dah ada twitter, woW !!! bestnyaa ....
lol tu pun best ke? hmm tak pe... aku dah buat blog baru... hanya dia je yg tau ... oklah byeee ....

Saturday, 30 June 2012

Best Giler



hai readers, semalm aku, farhah, malika ngan saedah gi tasik ampang hilir. 1st time aku gi lepak ngan diorang... =D hahaha.. best dohh.. kitorang makan aiskrim aku makan maggi LOL.. time tu Saedah lapar gilaaa, hahaha =)  sian dia diorang kenat tunggu ayah aku smpai bru diorang balik.. baik tol diorang tunggu aku.. sbelum pergi tasik, aku ngan farhah gi sukan tahunan SKDP sekali jumpa Izz.. hahaha... gi SKDP tak tegur pun cikgu hehe.. ^_^ klah smpai sini je bye.. :*

SadLife =(




hai guys, ayah ngan mak aku ni tak habis-2 ckap pasal "nnti dok asrama eh" erghh.. adik tak nak duduk asrama laaa.... -.- aku nak stay Lokman... arghh !!! tolonglah ! mak aku ckap tahun depan mak aku hantar asrama, mmg tak ah! sekolah kat Lokman tuh setahun je.. =P ish, pelik2 je.. kalau nak dok asrama pun form 4 laa...apalah.. takpe ah, nnti aku merayu kat parents aku... *senyum tak ikhlas* Ya Allah, aku berharap bahawa mak aku akan tukar fikiran Amin..

Wednesday, 6 June 2012

Akhirnyaaa.....



hye guys, sejak 3Jun 2012, aku dah diambil oleh seseorang lelaki yg baik.(taken) dia tnye aku, "weh , nak mintak couple boleh?" aku ckapla "ye", haha . kalau dikira smpai hri ni dah 5 hari kitorang couple, harap berpanjangan =D. dan akhirnya aku ni lagu jgak, =P hahaha... Hari ni dia nk calling2 aku, malunye ^_^ huh! aku punye cover photo "1Direction" dia pun sama <3. Insyaallah aku setia kat kau smpai bila2 :* haha.. smpai sini je la , byebye....

Tuesday, 29 May 2012

Singapore .. =D



Okay, let me say.. best gila babe dohh prgi Universal Studios Singapore... =D hahhaa ... tapi, aku mmg tak naik rollercoaster, walaupun budak kecik pun boleh naik . masalah nye dia pusing mmg menakutkan.. =(  hurm...  aku pergi dan masuk dkat sini je---> The Lost World, Far Far Away and Madagascar ... haha... tapi dkat Far Far Away tu kan ada Rollercoaster, mmg aku tk naik lah , haha
kesian kan ??? =( hurm.. bila lah aku nk upload gambar... erm2 .. kbye .