Saturday, 30 June 2012

SadLife =(




hai guys, ayah ngan mak aku ni tak habis-2 ckap pasal "nnti dok asrama eh" erghh.. adik tak nak duduk asrama laaa.... -.- aku nak stay Lokman... arghh !!! tolonglah ! mak aku ckap tahun depan mak aku hantar asrama, mmg tak ah! sekolah kat Lokman tuh setahun je.. =P ish, pelik2 je.. kalau nak dok asrama pun form 4 laa...apalah.. takpe ah, nnti aku merayu kat parents aku... *senyum tak ikhlas* Ya Allah, aku berharap bahawa mak aku akan tukar fikiran Amin..

No comments:

Post a Comment