Wednesday, 6 June 2012

Akhirnyaaa.....



hye guys, sejak 3Jun 2012, aku dah diambil oleh seseorang lelaki yg baik.(taken) dia tnye aku, "weh , nak mintak couple boleh?" aku ckapla "ye", haha . kalau dikira smpai hri ni dah 5 hari kitorang couple, harap berpanjangan =D. dan akhirnya aku ni lagu jgak, =P hahaha... Hari ni dia nk calling2 aku, malunye ^_^ huh! aku punye cover photo "1Direction" dia pun sama <3. Insyaallah aku setia kat kau smpai bila2 :* haha.. smpai sini je la , byebye....

No comments:

Post a Comment