Thursday, 12 July 2012

about ex-crush



Okay guys, aku nak cerita apa yg jadi semalam kat pintu belakang. ....LOL Zurena suruh bgi surat tu dekat kah chun, tapi aku malu ... LOL kalau aku bgi dlm van mmg kecut perut la aku .. =) hahaha ..... so, aku bgi la dkat nk balik smalam... aku nak letak dlm poket tepi beg dia yg tempat letak botol air tuh, skali tak masuk, shit! terjatuh plak... adoiii .... takkan aku nak tinggal surat tu plakkan , nnti orang baca... aku ambik la surat yg terjatuh tu... aku tak tau la kah chun perasan ke tak aku letak surat tu kat dlam poket beg dia... Tapi, Farhah ckap masa aku nk ambil surat yg jatuh tu, dia tgok then dia gelakk... Oh No!! malunyaa ..... klah smpai sini je post. bye

No comments:

Post a Comment