Tuesday, 1 May 2012

Tak Batak pun !



:) hello, kau ambik la Farhah tu, aku Tak Batak pun la weh, aku tak hadap sgt lah die tu... Mas, Mas ... kalau kau kawan dgn die lebih lame, maybe bru kau kenal die... mcm mne perangai die, aku bukan nk burok2 kan die, tapi itu betul .okay. Huh! aku ingatkan takde org yang tikam belakang ni, rupe2nye ade... :/  , klah tu je aku nak ckap ngan kau kat blog niyh .... 

No comments:

Post a Comment