Thursday, 10 May 2012

Aku benci ! Aku benci ! Aku benciii ! !



hye, aku tak tau nak post ape lagi, sbb aku dah kawan dgn "diorang", so dah tak ade ape2 lagi yg nak diceritakan, kebanyakkan aku luahkan kat Twitter, so idea kat blog dah habis. :) hahaha XD . tapi, aku dah mula suka kat org dulu balik lah, hahaha .... tapi ... erm, tak de pape la . ape la, kawan ape mcm ni ! kalau nak org menyampah kat kite kan. gi ckap kat Ming Xuan tu buat ape , yang aku suka TKC, sakai je. nnti die menyampah kat aku , mmg tak tau nk ckap ! die menyampah kat aku bukan menyampah kat kau!  mentang2 dia dah approve kau, tak yah la nk act sangat . :P

No comments:

Post a Comment