Tuesday, 15 May 2012

Woww !!



huh, semalam dlam bas aku duduk sblah TKC, haha bestnye ... ;) . sbb rmai sangat dohh yg naik bas, boring kena duduk jauh2, haha tapi best gak ! (ish, apahal aku ni gatal sgt) XD . huh, bila bas nak smpai bru dia pandang kiri, macam selekeh je dohh, hahaa ... klah tapi aku happy sangat semalam, haha ... masa periksa semalam die "asyik" tgok aku, err geram gile aku nk jawab pun ssh.
pastu meje yulia kan tk stabil skali meja terjatuh, semua terkejut, suet wen yg tdo pun boleh terjaga. haha Xd , skali die gelak kat aku, arghh, jahat gile kau ! :D kbye ..

No comments:

Post a Comment