Saturday, 17 March 2012

♥ i-city , Shah Alam .♥


hye semua , semalam aku pergi i-city dgn family aku. kakak aku naik SUPERSWING , aku naik DOUBLEDECKER . hahaha , lawak kan mcm budak2 je .. aku naik pun sbb aku nk kena jaga adek aku tuh . dia tuh manja je lebih ..lepas aku n kakak aku dah naik tuh,  aku masuk SNOWALK, best gile kot ... bapak sejuk do ..aku ngan kakak aku main slide , laju gile ... tapi mmg best , chaiiyyoookkkk ....
aku sempat tangkap gambar kat pokok warna warni tuh , semestinya aku akan tangkap dengan warna pokok kegemaran aku la kan , iaitu BIRU... hehehehe..... smpai rumah pukul 2.30 pagi derrr ...
hebatkan... hahahaha ......

No comments:

Post a Comment